; movieschocolatebooks: Ciocolata Café-Tasse cu bucati de ceai negru

Pages

Monday, March 11

Ciocolata Café-Tasse cu bucati de ceai negru

Aceasta este un post pentru adevaratii blackoholics, caci numai ei vor aprecia cu sinceritate o combinatie atat de bruna si de puternica precum cea oferita de ciocolata Café-Tasse Noir The Earl Grey. Blackoholicii sunt iubitorii de ciocolata neagra cu concentratie ridicata de cacao, de minim 60%, care se dau in vant dupa combinatii inedite precum ciocolata cu chili, ciocolata cu bucatele de ceai negru sau ciocolata cu bucatele solide de cacao. Desi atipice si explozive, aceste amestecuri sunt divine si pline de energie, destul de mici cat sa incapa intr-o singura imbucatura si sa iti doresti sa dai gata toata cutia.


Dark Chocolate with Earl Grey Tea


Café-Tasse Noir The Earl Grey iti depaseste asteptarile, pentru ca nu este nici prea amara nici prea dulce iar bucatelele de ceai crocante sunt intr-un echilibru perfect cu ciocolata bruna si cantitatea redusa de zahar. Iar ca bonus, nu trebuie sa iti faci griji in privinta aportului caloric caci simfonia dulce-amaruie iti rasfata simturile fara a-ti rotunji formele. Este o ciocolata belgiana confectionata manual, produs de lux al unei afaceri de familie care pune mai presus de orice satisfactia absoluta a consumatorului rafinat prin oferirea unor servicii de lux si a unei varietati bogate de sortimente neasteptate: ciocolata cu fructe exotice, cu nuci, cu sare, oua de ciocolata, ciocolata cu fructe uscate sau creme tartinabile.
Desi am mai incercat sortimente avangardiste, Café-Tasse Noir The Earl Grey este intr-adevar o ciocolata speciala si, cu riscul de a fi considerata elitista, cred ca lucrurile rafinate sunt pentru oamenii rafinati. Ai nevoie de o pregatire a simturilor si de un antrenament care nu se obtine decat cu rabdare si perseverenta pentru a reusi sa apreciezi adevarata savoarea a ciocolatei cu bucatele crocante de ceai. Nu vreau insa sa va tai elanul si nici sa va starnesc si mai tare poftele; ciocolata se gaseste si pe taram autohton iar posta rapida va poate aduce mai aproape de cutiile magice in no time!

Post a Comment