; movieschocolatebooks: Chocodates, my Arabian delights

Pages

Friday, March 8

Chocodates, my Arabian delights

Martie este, cu siguranta, pentru mine, luna deliciilor exotice, caci dupa inedita experienta japoneza, simturile mele s-au rasfatat, din nou, cu curmale invelite in ciocolata, cu sambure de migdala. How about that, dear chocoholics? Ma gandesc ca trebuie sa fi facut ceva bine daca am parte de atatea cadouri nesperat de gustoase sau poate ca, dimpotriva, loialitatea mea este pusa la incercare.

 


Nu stiu ce parere aveati despre curmale, dar, o data ce ati incercat minunatiile astea, veti privi fructele uscate, incredibil de dulci, cu mai multa consideratie. Sa incepem cu prezentarea: un ambalaj nepretentios, mic, cat sa incapa intr-un buzunar mai generos sau intr-o poseta sic, plin cu delicioasele curmale invelite in ciocolata. Curmalele -micile vedete- sunt moi, cu o crusta caramelizata, invelite in ciocolata, iar acolo unde trona samburele, avem o migdala crocanta si prietenoasa. Si desi urasc sa fiu carcotasa, trebuie sa va spun ca arabii nu se pricep o iota sa faca ciocolata de calitate, insa au un nas fin pentru combinatii inspirate. Bineinteles ca dependenta din mine si-a si facut scenarii legate de gustul curmalelor in tandem cu Cadbury sau Lindt Excellence Dark 70% cacao.
 


 
 
Sau stau si ma gandesc ca aceste curmale ar merge cu un vin alb, sec, iar eu, cuibarita pe canapeaua moale, printre perne, ca o cadana rasfatata, m-as uita la Cairo Time, savarand cu nonsalanta bunatatile. Indiferent de scenariu, ma simt norocoasa de fiecare data cand incerc un sortiment nou de ciocolata si mai endorfinica ca oricand. Inchei cu multumirile de rigoare unei frumoase blonde care a zburat peste mari si tari cu covorul ei fermecat ca sa-mi indulceasca mie ziua!
 
 
 

 

Post a Comment