; movieschocolatebooks: Marabou cea suedeza

Pages

Tuesday, January 29

Marabou cea suedeza

As I was saying, am avut un weekend plin de senzatii: ciocolata parfumata, miros de bebelus, muzica in surdina, delicii culinare ardelenesti, oameni dragi mie. Ma opresc din nou la ciocolata, de aceasta data la Marabou, Frukt&Mandel, fabricata in minunata Suedie si lansata in 1916.Primele intalniri, primele degustari, primele priviri, primele atingeri sunt unice si iti raman in suflet pentru o viata. Incerc sa imi fixez in minte acel first time si sa-l asociez cu un eveniment placut, pentru ca este bine sa pozitivam toate experientele noastre si sa ne incarcam bateriile in mod constant.
Marabou este o marca suedeza consacrata si unul din produsele Kraft si a primit numele de la barza marabou, logo-ul companiei surori, Freia. Ciocolata a fost creata de un chocolatier norvegian, Johan Throne Holst, care deja lansase, cu succes, aceeasi reteta, in Norvegia, sub numele de Freia. Mai tarziu cele doua companii au fuzionat si au fost achizionate de Kraft Foods in 1993. Este comercializata in toata lumea prin lantul de magazine IKEA si nu numai, fiind produsa, prin decret regal, sub patronajul Maiestatii sale, Regele Suediei.

Marabou este o ciocolata fina, dulce foc, cu o combinatie echilibrata de migdale si stafide, care te lasa sleit de puteri si te indulceste iremediabil. Are o textura rafinata si un miros de fructe iar daca ai o zi proasta sau stai prost cu nivelul de endorfine, o poti consuma cu incredere si cu efecte garantate. Are un ambalaj smecher care se lipeste la loc ca sa iti ofere ragazul de a respira intre tabletele savurate sau ca sa ii pastreze intacta aroma. Destul de inutil, daca ma intrebati pe mine, caci ce rost are sa lasi lucrurile neterminate? Pe scurt, Marabou asta, este pentru fete simpatice, lipsite de stresul kilogramelor in plus, carora le place sa rontaie ceva la birou, la un film, la o sueta cu prietenele, sau in acele momente de confidente, de dupa!:)

Post a Comment